Project Description

BMW en MINI

Automobielbedrijf Bert Story is een officiële BMW en MINI dealer. Het bedrijf is daarnaast ook een Erkend Service Partner. Het berijf heeft vestigingen in Waardenburg (aan de A2), in Nijmegen en in Den Bosch. Daarnaast heeft het bedrijf ook een eigen Schadeherstelbedrijf in Waardenburg. Het werkgebied van het bedrijf werd binnen de geografische driehoek Tilburg, Arnhem en Utrecht bediend.

Regio Perspectief

Rutger van Stappershoef was hier met een brede portefeuille aan werkzaamheden verantwoordelijk voor de volgende onderdelen:
– De implementatie en het certificeringen van de kwaliteitsnormen ISO 9001:2000, QMA (BMW AG) en FOCWA.
– De implementatie en de nazorg van nieuwe automatisering systemen, zoals de workflow en de business intelligence.
– En ook de inrichting en de invulling van de lokale / regionale marktbewerking.

Dit werd aangevuld met (sport) sponsoring en ook de maatschappelijke betrokkenheid van het bedrijf Bert Story. In totaal zorgde dit voor een zeer dynamisch takenpakket waar hij zich mee bezig hield.

De visie en ‘drive’ van hem bleven niet onopgemerkt bij de importeur BMW Nederland. Al snel werd hij met zijn eigen bedachte aanpak en het online kwaliteitssysteem een ‘best-practice’ in Nederland. Hij werd gevraagd om zitting te nemen in de landelijke werkgroepen ‘Dealerkwaliteit’ en ‘Marketing Circle’.